söndag 5 maj 2013

Käringen är skruttig...

Gaaaahh..
Nu är jag less..har dragits med förkylning som startade sista april..och som blev bättre..och nu är vi tebax på ruta ett igen. Nosen flödar..käringen kraxar och man svettas för minsta lilla. Hade så gärna velat gå ut o röja i trädgården..men det är bara å inse..att det orkar man inte.
Har inte ens orkat gå runt i trädgården för att se om det växer nåt..det enda jag ser är blåsippor och små vårlök..när jag går ut o ger igelkotten mat. Jamen såklart måste den ha sitt aftonmål..*ler*
Veckans söting kommer här..
Guben har tagit semester för att dona i stugan..och på så vis..kommer han undan mina baciller oxå..tanken var ju att vi alla skulle vara där i helgen..men som sagt..är man sjuker känns det bäst å vara på hemmaplan..suck!
Något jag HAR gjort..är virkat..jamen jag vet..det är väl typ det enda jag gör nuförtiden..och det enda jag orkar mellan tupplurarna..haha!

Just nu har jag bara ETT projekt..förlåt..TVÅ projekt på gång..och det är väl mer normal än 5 typ..
I morgon ska jag masa mig till skolan för utv.samtal..och det är väl typ det mesta ansträngande jag kan tänka mig nu..hur resten av veckan ser ut..vill jag inte ens tänka på.
Hur fasen skyndar man på bacillera? Sätter sig i bastun?..lägger sig i solarim? Då främjar man ju bacillerna sägs det..suck!

Nåja..bättre tider kommer väl..och troligtvis blir det nåt att fira framöver oxå...*ler*

Kram kram
Ninni
6 kommentarer:

 1. Men stackars dig, inte kul alls, men man får tänka så här att det går över, det finns värre.
  Och då håller man med, så länge du orkar virka
  då vet du att du hänger med, fniss.
  Att vila och sova är den bästa medicinen.

  Väskan var jätte fin tycker jag.

  Krya på dig Ninni, med busglimten i ögat
  fastän du är krasslig.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 2. Hm, känner igen det där, såå tråkigt! Äntligen få vara ute och då snorar man som bäst!
  Väskan blev superfin och hoppas du snart är på benen igen!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Nämen inte roligt att känna sig risig när det är så mycket annat man vill göra än att ligga och vila... Måste säga att väskan blev superfin. Du borde verkligen göra fler och sälja. Så fina! Har du nått pris ??
  Nu får du ta och krya på dig snabbt som attan..Skickar lite styrkekramar ♥

  SvaraRadera
 4. Oj, oj... Krya på dig och det snabbt! Så här års finns ingen tid att vara krasslig och missa allt som våren bjuder på.
  Superbra bild på "veckans söting"!
  Som sagt - krya på dig!!!
  Kram /SA

  SvaraRadera
 5. Uschan då! hoppas verkligen att basiluskerna ger sig iväg snart så du får ut i vårsolen och mysa lite! finns få saker som är så frustrerande som att vilja något men sen inte orka med det hela... skciakr mååånga krya på dig tankar åt ditt håll vännen!

  så söt lille kotten är! de är ju så härliga de djuren. synd bara att de är så få... kunde önska att de var lite vanligare. så njut du av att se och mata den lille sötingen! hihi

  SvaraRadera