torsdag 13 maj 2010

Senil tantalanta!!Här har man gått och ojjat sig över att man gjort slut på all rabarber i frysen och gjort sin sista paj för nån månad sen..så hittar man tre påsar till i källarfrysen!!? Tjoho! Gissa om det blev en paj idag..YES! Som tur är kommer mina rabarber därute med raketfart..och jag har även en stor tuva i stugan oxå. Vintern är räddad!! (Undrans hur många pajbilder ni sett i min blogg egentligen..hmm.)

Vädret hittills har varit jättebra. Inte alls som SMHI lovat..och tur är väl det. Tittar man lite framåt ska det bli lite mulet och lite regn..men om lördag ska vi få FULL SOL och hela 18 grader. Det passar vår stugvistelse perfekt! Då kan jag pyssla och piffa hela fredagen..sola o fiska på lördagen. Såå himla bra!

Vi har återigen rotat igenom källaren och upptäcker mer o mer som ska ut till stugan. Vi hittade oxå en bogömma efter liten usling och en massa fågelfrön i en kasse med hyllkonsoler..morr! Det här går vi inte med på!! Det luktade råttskit i påsen..och tankar föddes genast på att utrota råttan. Ja, märk väl att jag nu ej längre skriver..den gulliga musen..för nu har den blitt en råtta. Vilken fräckhet..och vad äckligt!! Exekutionspatrullen har fått rapport och en större aktion träder i kraft rätt snart. Där fick man för att man har gött en usling vid sin barm hela vintern. Usch, fy och blä! Vidare rapport kommer efter helgen... Detta är sorgligt men helt nödvändigt!!

Imorrn drar vi till stugan med fullpackade bilar och tre kissar..varav en sjungandes hela vägen. Ibland kan det vara skönt att få variation i radioskvalet..
Om vädret tillåter så far vi hem först om söndag och hoppas på en helg i avkopplingens tecken.
En gudomligt skön ledighet och fin helg önskar jag er alla!
Kraaaaaaaam

3 kommentarer:

 1. Ja alternativmusik är ju alltid kul. Man ska inte vara rädd för nya influenser=). Alternativmusik för mej just nu är Roger som spacklar Jessicas nya rum.=) Själv kan jag ju bara sitta här och knacka mej försiktigt fram med min ack så onda arm. Här har hänt massor må du tro och det blåser förändringens vindar. Ska skriva ett mail och berätta.........
  Hälsa boysen!
  Kramelikram

  SvaraRadera
 2. Tjenixen !
  Känner igen det där med vad man har eller inte har i frysen :) Ibland gör man dom bästa av fynd i den :)
  Låter ju mysigt med lite sol och värme , här i söder ska det minsann vara gråmulet/regnigt och typ en +11 grader i helgen :(
  Lycka till med att bli av med det ovälkommna husdjuret !

  SvaraRadera
 3. Exekutionspatrull - den lilla husmusen????? Det var ju en lång och kall vinter och det knorrade säkert i hans lila mage! Men förstår att det gamla ordspråket lystes upp i eldskrift framför dig i något modifierad form:"det börjar med ett solrosfrö och slutar med skafferinvasion"!

  SvaraRadera