måndag 12 juli 2010

Äääääntligen...Fy fasen en sån helg att vara tungjobbad. I 30 gradig värme orkar man ju knappt röra sig annars..och efter alla liter vatten man druckit..vågar man ju inte ens närma sig vågen..haha! Undrans om det är så här det kommer att bli när klimakterie-vallningarna kommer? Usch då...då hoppas jag att jag har flyttat till Svalbard innan dess..

Nu är det slut på allvaret och från o med nu..blir det bara avkoppling, plask o bad och en tur i hängmattan...Ahhh! Ja, ok då..som vanligt när värmen hägrar o solen skiner så rustar vi..Jag vet..lika dumt iår som förra året...fniss! Sonen ska få fräscht i rummet..och lite yttepyttemålning blev det..innan tv och datamojs ska upp dit. Tyvärr går det knappt att vistas däruppe pga värmen just nu..så det tar vi en annan dag..*ler* Sonen hade även en önskan om färgbyte i hans rum i stugan..och det är väl klart att vi fixar det..Framöver nån gång..hrm,hrm.


Muller i fjärran och förväntningarna byggs på höjd...men jag är rädd att jag blir besviken ännu en gång. Ovädret verkar svepa förbi..och kanske är någon annan åskfantast lycklig just nu..suck! Men en dag så...*ler*

Här sitter man o kämpar för att hålla sig vaken..med tändstickor i ögona..Jo, nästan så. FÅR man var uppe...så kan man för 17 inte gå o lägga sig 21 heller..No way!
Imorgon ska jag sova en riktigt törnrosasömn...Ok..vacker blir man ju knappast..men en lång tupplur blir det allt...för jag har SEMESTER! Tjoho!

Kraaaaam

1 kommentar:

  1. GRATTIS! Äntligen har du semester!Roger börjar också sin semester nu. Jag har tre veckor kvar av min. Men sen jobbar jag ju två veckor och är ledig två veckor, då det bär av till Sardinien!
    Hoppas du får många goa dagar nu, så att du får laddat batterierna!
    Kramelikram från den Ystra!

    SvaraRadera