tisdag 13 juli 2010

Min första semesterdag...

har jag tillbringat i den här.

Kylda drycker och en spännande bok i solstolen och några svalkande dopp då o då är rätt lagom när temperaturen visar 29 grader.

Måste erkänna att jag på förmiddagen rensade lite rabatter och grusgången och passade på att plocka av alla mogna smultron som lyser knallröda i det gröna så lite nytta har jag ändå gjort..*ler*


Katter pustar i värmen och det är kämpigt nu. Från o med nu är det fri tillgång till källaren för dem..då det är en smula svalare där. Tänk att ha päls som Oliver. Det är bara o prova att dra på sig vinterpälsen i värmen och försöka stå ut..stackaren!


Det som är det bästa med värmen är att trädgården frodas för fullt. Jisses så det växer härhemma..och det kanske är för att man skvätter vatten varje kväll. Vi verkar ju inte få nåt regn här..så då får man ligga i för att växter ska trivas. Sen kanske de klarar sig lite bättre när vi drar till stugan oxå. Det gäller att planera..hehe!


Tack Katta för tipset ang. kattmat till igelkotten! Vi hade äran att ha den på besök ikväll och den åt såå mycket så den till slut kräktes..stackaren. Tänkte väl jag oxå..kan den äta hur mycket som helst??

Nu ska den här fröken ta dagens sista plums i den blå..så man håller sig sval över natten.

Todelooo!

4 kommentarer:

 1. Revo äter allt =D
  Funderar på att framkalla dem och rama in dem o sätta upp dem i bebis rummet sen =)
  Tänkte göra en fin tavelvägg där inne med massa bilder på familjen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja , du varmt o gott över hela Sverige verkar det som :)
  Vi fick lite regn igår , men inte verkar det ha haft den minsta svalkande effekt precis :)

  SvaraRadera
 3. Visst är det ett sagolikt sommar och semestervädrer vi har, dock tycker jag att det räcker med typ 25 grader. Jag är tacksam att jag slipper köra buss utan AC under denna perioden.Just nu är himmeln alldeles svart och det mullrar friskt. Jag hoppas på några rejäla regnskurar på grund av att vår gräsmatta är alldeles gul trots vi försökt att vattna den varje kväll.

  SvaraRadera
 4. ja tänk den som endå fick ha semester! ;-D tycker det låter som om du spenderat din första semesterdag på bästa sätt. den där poolen ser otroooligt lockande ut! tror minsan jag komemr upp och "provbadar" nån dag när termometern här visar på 33+ ....så hör du ett stort plask e det bara jag! ;-D

  va kul att även din lille kotte tyckte om maten! synd bara att han åt lite väl mycket ;-D men det var väl som rena bufén för honom! ;-D

  SvaraRadera