tisdag 17 augusti 2010

En klibbig helg..

 

Amen guu sån luftfuktighet vi hade. Det var så man höll på att vika sig dubbel i lördags. Fast det är klart..man MÅSTE inte klippa gräset just då..haha! Svetten rann värre än i en bastu..och nåt gram kanske man gick ned..*ler*
Efter tuff arbetsvecka for vi ut till stugan och lugnet infann sig direkt. Det är verkligen en oas i tillvaron. Bara asplöven som prasslar, tranor och gässens skri och en doft av nyslaget hö.En hare, ett rådjur som trippar förbi. Ahh..DET är avkoppling det!
                                     

Som vanligt har det fotats..och tidigt på morgonen var det såå läckert med tät dimma och dagg i gräset. Huvva så mycket spindelnät som kommer fram då. Måste ju bara fota..knäpp som man är. Satt nere vid bryggan och kikade på två busar som busade omkring i vassen. De såg ut som minkar..men tyvärr så fick jag inga bra bilder och på kvällen rensade jag bort vassen för att ha bättre förutsättning till morgonen efter..men då var de inte där, tyvärr!..suck!

                                        

                                          

                                        
En kvällstripp med båten blev det med...och det är ju SÅ härligt att sitta därute när solen går ned och visar sitt yttersta skådespel på himmelenn innan den säger go´natt. Som vanligt avslutas bloggen med solnedgång...
                                       

                                       
                                                      

Kram

3 kommentarer:

 1. Jag bara njuter.......av dina enormt vackra bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Har varit en tung dag idag, då vi avlivade ett av Sandras marsvin. Hon och hennes syster har bott härute hos oss under sommaren, då lilla Hoppsan, som fick somna in idag, inte mådde så bra. Men hon kom sej genom grönbete hos mormor. Men i helgen fick hon flera ep-anfall och det var ett nödvändigt beslut som togs igår. Så vi var hos veterinären idag. Usch, i såna här lägen är det inte kul att vara djurägare. Men när man känner så här så har dom ju betytt någonting......hon kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan!
  Kramelikram från Söstera

  SvaraRadera
 2. Hej vännen.
  Tiden går otroligt fort.
  Igår gick vi in i vecka 26 =D
  Ja de säger att diarré är bättre än att vara hård i magen.
  Dock blir man lite orolig över all skit virus som går =S
  Vår mail adress är revo_ida@hotmail.com.
  Kram

  SvaraRadera