lördag 7 augusti 2010

Ficktjuvar och tjejfest!Har återigen varit ut på en liten tripp..som oxå slutade i besvikelse fast av en annan art.
Vi bokade en tripp till Åland med Eckerölinjen och for tidigt tors.morgon.
Sonen gillar åka båt och jag gillar ju som bekant shopping då..hehe!
Väl iland på Åland tog vi en tur till Mariehamn, bara för att konstatera att det var typ dubbelt så dyrt som härhemma. Vi steg ombord på segelskutan Pommern en sväng och for sedan till Käringsund för att vandra vid havet och kustbodarna. Jag älskar den miljön och hade kunnat sitta länge där för att nuta..men färjan kallade tyvärr. Lite bilder hann jag med ändå...
Väl ombord på färjan igen..trängde vi oss fram i köerna till smörgåsbordet och hann knappt sätta oss ned då jag upptäckte att min mobil var väck! Den låg i stängd handväska typ mini-ryggsäck och när jag inte bar den i handen så hängde den på axeln. Det finns inte en chans att jag tappat den och det var bara å konstatera att jag blivit utsatt för ficktjuvar på båten. Gud så trött man blir..
Guben provade att ringa till den direkt..och då gick signalen fram men senare var den död och avstängd. Jahopp..där fick man allt!
Väl iland ringde jag o spärrade kortet direkt så inget ska belastas mig om telefonen används. Igår kontaktade jag Eckerölinjen för att konstatera att ingen telefon upphittats och sen var det bara att ringa polisen för att sen kunna låsa telefonen helt. Ha! Oavsett VEM som har telefonen nu..har de ingen användning för den. Snacka om skitlurad..hehe!
Det som retar mig mest är alla kontakter och bilder jag hade i telefonen..och att jag måste lära mig en ny telefon..för den jag hade finns ju såklart inte längre att få tag i..trots att den var rätt ny.morr!
Idag har jag letat ny telefon i 2timmar och enda stället som verkligen kunde hjälpa en kräsen fröken var Media Markt!! Ställena jag var på innan var bara tänd på att sälja dyra telefoner..men den här unga killen på MM kunde verkligen ärligt säga vilka som var dåliga. Sånt är värdefullt för en som inte är såå väl bevandrad i mobiljungeln och en stjärna på himlen till en duktig säljare!!


Det blev efter många om o men en med pekskärm och det är väl dags att lära sig nåt nytt antar jag.Nu kan jag ej längre skryta med att jag är Ericsson trogen och detta är min första vandring på helt främmande mark. Foton och bilder är fortfarande det viktigaste för mig..och såklart att man kan ringa oxå..haha! Nu återstår att pyssla och lära sig och det jobbet kan man ju inte delegera bort, tyvärr! Guu vad jag INTE gillar instruktionsböcker..suck!

Gårdagskvällens tjejfest var urmysig och trevlig och precis vad jag behövde efter allt strul. Vi är fem brudar som försöker träffas då och då och denna gången var det 3-rätters middag hos Linda. God mat och vin, fniss och kackel tills natten var mörk. Avkopplande och stämningsfullt till max. Tack för att ni finns..Linda,Catrin,Susann och Sofia!!


Kraaaaaam!

1 kommentar:

  1. Vad trist, men på sätt och vis bra då du slipper den förkastliga Eriksson mobilen, hihi
    Själv är jag ju Nokia barn, men har en Eriksson som tjänstemobil. Alla bilder jag lagt upp i bloggen är från min nokiamobil och den tar faktiskt bra vardagsbilder.

    Håller med dej om media markt, bra och kunning personal plus bra priser. Vi håller på att förbättra köket lite och hade hoppats på diskmaskinen skulle orka ett tag till, tanken var att byta ut alla maskiner samtidigt till rostfritt. Nu ser det lite dumt ut med en i rostfritt och resten i vitt men det brukar aldrig bli som man tänkt sej.
    Den rostfria diskbänken ska bytas ut mot en laminatbänk och ny diskho i modernare snitt.

    SvaraRadera