tisdag 21 september 2010

Full energi och humöret på topp...



..Ja det var väl ett tag sen man kände så. *ler* Jag har funnit jobbet jag VILL HA och i flera dagar har sökt en speciell chef för att sälja mig. Jag har varit laddad och vetat precis vad jag ska säga för att fånga honom på kroken men blivit besviken var gång jag mötts av mobilsvar när jag ringer. Nu ikväll ringde han från Canada och jag blev så häpen så jag nästan stammade.haha! Bortblåst var alla inövade ord men jag tror att jag fick fram någorlunda vad jag ville ha sagt..för han ville träffas i alla fall. Tjoho!! Nu har jag lite mer förståelse över att han inte varit nåbar..och dessvärre har jag terroriserat hans telefon under fel tid på dygnet. Vi snackar ju 7-8 timmars förskjutning. Jaja..han lär inte glömma mig i först taget i alla fall..hehe!



I övrigt raskar hösten på här. Lite löv faller och sol och regn byter av varann under dagarna. Dags att fundera ut var 17 man lade motorvärmarsladden och fläkten. Minns inte ens om vi köpte nya snöspadar i våras..för jag minns att ALLA gick sönder under den snörika vintern. Sonen cyklar iväg fullt påpälsad om mornarna till skolan och kommer hem på eftermiddagen i t-shirt och uppkavlade byxor. Det är en lurig tid nu.


Känns tufft att tänka på att plocka undan blommor då mina är ovanligt sena iår. Änglatrumpeten har ju just börjat slå ut och min vita fuchsia är ju som vackrast.
Så här stor blev dessa vita maränger som jag bloggade om tidigare! DET kan man kalla jättefuchsia!!

Kram och Todelooo...

1 kommentar:

  1. WOW! ja det var minsann en riktigt stor och vacker blomma! ;-D

    hoppas att du får jobbet! håller tummar och tår för din skull vännen!.. ser fram emot att höra vidare om hur det går!

    kramiz!

    SvaraRadera