tisdag 28 september 2010

Jag älskar hösten...

Det är min tid nu..Först ser man fram mot våren med all grönska och sen sommaren med sol o värme och sen...sen kommer hösten. Att vi kan ha 4 så olika årstider är få förunnat..och alla tider har sin tjusning.
Hösten är för mig klar hög luft, vackra färger, förhoppningsvis ny fräsch energi efter sommarens ledighet och pysslet med att stoppa undan inför vintern. Man gör sig ändå lite redo för att gå i ide på nåt sätt...

Hösten är oxå för mig att förvandla det vita vardagsrummet till lite dovare toner. Murriga färger passar mig bättre när man ska mojsa och mysa med levande ljus när ljuset försvinner därute. Det behövs ju inte så mycket egentligen. Lite gardiner, kuddar och matta..så har jag kommit in i rätt stämning..*ler*


Helgen i stugan var verkligen såå avkopplande..mest tack vare att det regnade hela lördagen då..haha! Det blev en dag i sexdödarbyxor och morgonrufs i skallen HELA dagen..och det var såå skönt. Ligga o småslumra med en bra bok är inte helt fel en sån dag! På söndagen kom solen fram och jag trotsade isvindarna för att fota lite. Vassen vissnar ned och det gör INGENTING! hehe!
Sommarens sista prästkrage!
På söndage var jag o tvillingsyster på inredningsparty. Mycket fina saker..men hallååå vilka priser!? Det mesta kunde man ju fixa likvärdigt själv för billig penning eller med hjälp av lite målarfärg. Ok, ok..jag beställde en lykta som ska sitta väggmonterad..men inte blir det nåt mer sen.
Då uppskattar jag mer tavlan jag fick av systeryster som fixat en ram i shabbychic-stil med sina egna händer.
Tack goa syster!!

4 kommentarer:

 1. En sån fin tavla du fått! Värt mycket mer än grejer köpt på dyra gatan! Prästkragen var så fin.....Vad mysigt att ha en helg då inga måsten fanns....precis som Danne ville då=)
  Jag vill ha nya gardiner till köket.....mörk lila ska bara hitta nån i min prisklass.=)
  Kramelikram!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jätte fina nya bilder :) Både i detta och i tidigare inlägg. En sak som jag dock inte förstår är hur man kan gilla hösten :P Nej, riktigt så farligt är det inte, men visst är det mysigt med höst och så, när man är inomhus. Så ruuskigt med blåst, regn och kallt hela dagarna :/ Hellre vinter än höst tycker jag :) Men alla får som tur är ha sina egna åsikter :) Hoppas att ni får en fortsatt trevlig vecka :) Kramar Anne

  SvaraRadera
 3. Typsikt! Vi har ju inte rusta här....grrrrrrr....får säkert köpa på dyra affären.....grrrrrr,=)
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 4. Håller med om din kärleksförklaring till samtliga årstider, vi behöver dom. Tänk vad trist om alla dagar vore lika. Och inspirerades av din "systertavla" att själv fixa en ram till mitt eget systerkort, dvs som jag fått från henne tidigare och funderat över hur rama in! Att dina foton tar andan ur en kan nog inte upprepas för ofta.
  Höstkramar

  SvaraRadera