lördag 30 oktober 2010

Städmani och ägande av birmakatt..

...rimmar väldigt illa. Här har vi en lurvig herre som knappt släpper hår när han borstas..men däremot där han står, går och ligger. Det är ett mysterium att vita råttor ligger här o där allrahelst när man nyss dammsugit huset. En vanlig katt släpper ju hår strå för strå liksom..men inte denna herrn inte. Det ligger hela bomullstussar där man minst anar det och det är en stor prövning för en käring med städnoja.
Detta efter att ha rollat EN gardinlängd i lillens favoritfönster..suck!

Man kanske ska rolla kissen med en gång?? Nähäpp..inte det... Kommer aldrig att glömma Olivers panik när nyfikenheten över såna här klisterremsor blev för stor och en remsa fastnade på kroppen. Näe..man vill ju inte utsätta liten kisse för ångest heller.

Det är ju tur att han är så rasande söööt. Det gör liksom städjobbet lite enklare i huset..även om det pyntas av änglahår här o där..*ler*

Änglahåret får väl sparas till granen i jul kanske. Jag kan ge mig DEN på att det var just birmalurv man köpte och pyntade ljusen i granen med förr i tiden..haha!

7 kommentarer:

  1. Tänk på mej som har 4 lurvbollar, hehe

    På tal om Halloween
    Halloween firas alltid 31 oktober.
    Det råder ofta stor förvirring vilken dag Halloween skall firas i Sverige,Halloween ska inte blandas ihop med Alla Helgons dag...

    Wikipedia:

    "Halloween är en högtid som firas den 31 oktober. Halloween har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland. Via USA, dit många irländska migranter kom under 1840-talets svält- och nödår, kom den till Sverige 1995, men har inte fått större grepp i Europa. Man firar Halloween genom att klä ut sig i spökkostymer och gå runt bland grannar för att be om bus eller godis - liknande den påsktradition med påskkärringar som finns i Sverige. Firandet kan ses som etablerat och omsätter varje år cirka en miljard kronor i Sverige"

    SvaraRadera
  2. Oki..då vet jag vad jag INTE firar..haha!

    SvaraRadera
  3. hihihihi du får gärna komma hem till oss och fortsätta ludda av saker! ;-D
    har ju två lurvbollar själv... varav den ena fäller konstant!!... han slutar aldrig?.. trotts att vi borstar honom med karda var och varannan dag så dyker det endå upp pälsbollar överallt!? men tack och lov så har inte jag städmani ;-D så jag brukar titta åt ett annat håll tillslut ;-D

    glad Halloween på dig föresten! ;-D

    SvaraRadera
  4. Här har vi liksom inga lurvbollar kvar. Maja fäller minimalt och Bamse fäller inte alls. Annat var det när vi hade Jammi och Alex. Då var det inte tal om att kunna använda svarta kläder=)
    Hoppas det gått bra på nya jobbet idag!
    Kram kram från den Ystra Söstera

    SvaraRadera
  5. Kjelle fäller inte alls faktiskt.
    När man kammar honom så får man ihop en minimal hårtuss på sin höjd. Han gillar att bli kammad överallt utom under hakan för då ska det bitas i kammen :)
    Ha det gott !

    SvaraRadera
  6. Säger bara www.magicbrush.se med kramar från en som häpnar när hon ser vad som kommer fram

    SvaraRadera