fredag 26 november 2010

Nostalgitripp och äntligen FREDAG!!

Det är väl då gudagott att fredag har infunnit sig till slut. Ändå så går veckorna fort på någe vis. Jag får inte riktigt ihop et´. Snön fullkomligt VRÄKER ned och det ser ut som att det blir som de spår. En liknande vinter som förra året tror de. suck! Det var visst nåt om nån arktisk polarvind som snurrar åt fel hål nu..och det gjorde den visst förra året med. Kanske man får uppfylla drömmen om att gå i ide nån gång ändå..*ler*

Apropå uppfylla drömmar ja..Nu ska jag ta er medelålders på en nostalgitripp minsann. Kolla in den här, som är i nyskick så gott som!!
När jag var fjortis..typ på åttiotalet nån gång, önskade jag mig hett denna träningsoverall av märket Adidas. Den fanns inte just vid tillfället och jag fick en gul och mintgrön som var helt ok. Länge tänkte jag på denna som var min stora favorit och för något år sedan..fick jag i min fars garderob se den...helt ny och oanvänd. Han hade visst fått den i present nån gång..och där har den hängt sedan åttiotalet helt utan min vetskap. Min far är mycket gammaldags av sig och har mycket bestämda åsikter om reklam på kläder och bär just därför inte märkeskläder. Ja vet..helknäppt! haha!
Efter mycket övertalning lyckades jag bli ägare till denna förra året..och jag var strålande glad. Syrran tittade konstigt på mig. Va? Vill du ha den där? Den var lite för kort i ärmarna för mig och därför bär sonen denna nu. Byxorna har jag gått o skrotat i som mysbyxor och tyvärr så har väl kanske sista datumet gått ut på resåren så de hänger modern och trendig på kärlekshandtagen nu. hehe! Sköna är de i alla fall och det är huvudsaken. Det är ca 30 år sedan jag högt önskade mig denna..och jag tycker fortfarande den är snygg. Man ska inte ge upp sina drömmar, små som stora..och nu är just den drömmen inte bara ett minne mer..Tjoho!

Är man knäpp eller är man knäpp?? Inte vet jag..men lyckan att äntligen har fått den värderas högt och man är saligt nöjd.
Bildbevis på gällivarehäng visas ej så det får ni allt visualisera själva..haha!
Ha en härlig helg och önskar er en mysig 1:a advent!!

Kramelikram

2 kommentarer:

 1. hihihi! så härligt att du äntligen fått dina drömmars joggingoverall! ;-D .. jag förstår så väl hur det är att längta efter något i flera år.. för mig är det också något av märket Adidas... ;-D en ljusgrå collegetröja.. med ett stort adidasmärke i turkosgrönt mitt på bröstet... härstammar från slutet av 80 början av 90-talet. ;-D har ännu inte lyckats hitta en sådan... men din historia visar ju att man inte ska ge upp hoppet! ;-D

  hoppas du får njuta riktigt mycket nu på söndag! och glöm inte att tända första ljuset! ;-D

  kramizar!

  SvaraRadera
 2. Lite knäpp är du allt.....men det är ju därför jag tycker så himla mycket om dej ju! Och för att jag e lika knäpp!!! Men snacka om nostalgi! Förra helgen satt jag och Jessica hos en kompis till mej och kollade gamla kort från 80-talet. Jag trodde Jessica skulle skrattat ihjäl sej åt våra frisyrer och kläder med enorma axelvaddar. Och hiskeliga färger....*asg* Men gud vad snygg jag tyckte att jag var då!=)
  Kram Kram från den Ystra Söstera!

  SvaraRadera