torsdag 20 januari 2011

Förbenade fullmåne!!

Gäsp!..sover som en kratta om natten..och är trött som fasen. Vaknar i ottan och kan inte somna om och jag är såå trött på det!

Igår ryckte jag morgontidningen direkt från tidningsbudet som undrande tittade på en filur med konstig frilla. Idag gick jag upp KVART ÖVER 4...och lullade. Jaha..vad gör man vid den tiden då? Knappast rumsterar om i huset när man har två grabbar som vill sova klart liksom. Är det månne fullmånen som spökar eller vad kan det vara? Jag måste tillstå att jag slänger ilskna blickar uppåt då och då för NÅGON måste man ju skylla på..suck! Försökte hitta nåt om att fullmåne påverkar sömnen..och snubblade över detta:
"Månen har alltid varit magisk inom folktron. De som har svårt att sova vid fullmåne kan egentligen skatta sig lyckliga, eftersom det är i månens sken som varulvarna visar sig – och dessa väsen bör man noga akta sig för."
Jamen jaha..så bra då. Det är väl tur att jag redan är vaken och på helspänn i ottan då..IFALL det skulle komma en varulv...suck! Det gäller ju att se det positivt..men det är nog inget man talar högt om..hehe!
Om man skulle....hm..näe..gu så elak jag är...eller? Jo, kanske..hehe!
Jag gillar ju att skrämma folk lite sådär..och nu var det länge sen. Man kanske ska spöka ut sig till en varulv och bara stå där nonchalant i grindhålet nästa gång tidningsbudet kommer...

Det skulle verkligen vara värt all möda bara för att få se hennes min...när hon trycker gasen i botten..haha!Sussigott!
Ninnibus


6 kommentarer:

 1. Tycker du ska ut och skrämmas, lite kul kan du väl få ha när du ändå är vaken.=) Ja det är skönt med träningen, men det är inte för att jag ska i en bikini.=) Det rent ut sagt skiter jag i, har blivit så gammal så att jag vet att jag duger ändå. Och skulle jag mot förmodan inte göra det så skit sak samma. *asg* Och precis så är du med! Vi duger som vi är!
  Kram Kram från den Ystra Söstera

  SvaraRadera
 2. Skräm henne du hahaha...Tur att inte fullmånen varar förevigt...Så du får sova du med min vän...
  Kram...

  SvaraRadera
 3. hahahhahahahhha... du fick mig praktiskt taget att trilla av stolen vännen!!. kan verkligen se dig ståendes där i grindhålet,i lurvig kostym, långa öron, morgonrock, med en kaffekopp i näven väntandes på tidningsbudet! ;-D
  "veckans kanin" släng dig i väggen! här kommer Månadens Varulv!! ;-D

  fast det här med dålig sömn vid fullmåne är du inte ensam om att drabbas av.. jag är likadan. sover dåligt och oroligt när månen är full.. svårt är det att somna också!... vet att min mormor var likadan... så någonting är det som påverkar oss!... märker på jobbet när det är fullmåne också. det är då alla knäppgökar ringer!.. verkar ibland som om nått mentalsjukhus har gett alla passienterna varsin telefon samt endast numret hit!? .. vete katten vad det beror på?..
  å andra sidan så är ju Månen stark nog att få havet att höja o sänka sig (tidvattnet) så nog kan den påverka oss små myror till människor då också! ;-D

  SvaraRadera
 4. Ojojoj, det är nog bäst att jag varnar min vän tidningsbudet som kör i ditt område. Vill ju inte att hon ska dö av en hjärtattack när varulven står där en morgon! :-D

  SvaraRadera
 5. Ooops! Var det HON det..haha!

  SvaraRadera
 6. Tjingeling !
  Jo , du det hade varit en syn att se dig i en Varulvskostym tror jag :)
  Här är det gubben som inte kan sova när det är fullmåne.
  Har inte tagit så där förtvivlat många kort heller denna vinter. Väntar oxå på våren med blommor o Humlesurr :)
  Fortsatt trevlig helg !

  SvaraRadera