torsdag 21 april 2011

Hem Ljuva Hem...

....ja så är det faktiskt. Nu har jag både landat fysiskt och någorlunda psykiskt. Den här jetlagen har hållit i sig i flera dagar nu och det känns som hjärnan krympt och skramlar omkring därinne. När man vrider på huvudet så hänger inte ögonen med..småyrsel liksom..och det känns lite drygt. Jag sover här o där och ibland liksom..inget sammanhängande på nåt vis.
Nu är man äntligen ledig och här ska sovas med besked. Ett litet allergipiller ska få mig att sussa till kl. 9..haha! Snacka om att det känns gott att kunna lura sig själv...hehe!

Solen sken och värmde gott idag och hysteriskt människa MÅSTE efter jobbet fixa till entren. Gamla fula ljung som dött för länge sen måste väck. For till handelsträdgården och shoppade loss på penséer och påskliljor. Jag ska ju ha påsken hemma iår ...så då måste det ju vara fint ute när folk kommer såklart. Alla dessa MÅSTEN!!

I morrn hoppas jag på solsken och en härlig tillvaro i solstolen. Jag vet..jag har ju haft av den varan tidigare..men inte hemma i sköna Svedala. DET är helt annan sak! haha!

En härlig och GLAD PÅSK till er alla!
Kramelikram Ninni russinhjärna

3 kommentarer:

 1. Ja alla dessa måsten....dom skiter jag i nu för tiden! =)Välkommen hem förresten och TACK för kortet! Här ser ut att bli ännu en strålande dag idag! och jag är pigg trots att jag kom hem vid två inatt. var på den årliga skärtorsdagsfesten i hembygdsgården och jag var nykter! Gud så skönt idag! 'asg* Vet att många andra inte mår som jag idag. =) Jag vann dessutom första pris i årets hatt-tävling! Och vet du vad jag hade? Jo en stickad spindelmössa i gult och svart! Och den såldes för 500 spänn som 50-årspresent till en kille som blev helfrälst! Det var hans lags färger och den skulle han bära med stolthet! *asg*
  GLAD PÅSK på dej söstera!
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Borta bra men hemma bäst eller hur.
  Ur den synvinkeln så är bara Svedala bäst, hihi
  Vi har ett strålande påskväder, 24 grader på altanen, bara så underbart.
  Nu blir det en runda till tippen och slänga skit
  sen blir det grillning och mys ute i trädgården.
  Glad påsk!
  kram

  SvaraRadera
 3. Usch! Dessa Måsten kan suga musten ur en! blir liksom inget roligt kvar då...för har man ett Måste.. så blir det lätt två.. och sen tre.. och sen hux flux blir det 35!.. hoppas du kan jaga iväg de där "måstena" till nått varmt ställe och njuta av våren i stället ;-D

  gällande mig så har du nog helt rätt!.. jag har helt klart blivigt biten av en "Vårbacill". hihihi.. har ingen annan förklaring till min plötsliga lust att röra på mig. men jag hoppas innerligt att det håller i sig!.. Så... hänger du på "I Form Loppet" samman med mig vännen?! ;-D man får ju trotts allt ett DIPLÅÅÅM efteråt! hahahah!

  SvaraRadera