tisdag 26 april 2011

Kattgodis!!


Ääääntligen har man funnit ett kattgodis som faller alla kissarna på läppen! Det här är gottigott även för kräsna individer kan jag lova. Ska man annars krusa för Millan o Maja..så ska det vara räkor eller annan fisk..men då blir herrarna Keso o Oliver sura. Näe..kött ska det vara ..och helst grillat..suck!! De hade en annan sort tidigare på Dollar..men si det gick inte..och så nu ba....MUMS!! Det känns som man vunnit stora vinsten..i jakten på att behagar sin prinsessor o prinsar. Heja Dollar!!

Halllååå...vart tog sommarvärmen vägen? Här har man suttit o jäst i bara bh i helgen..och så nu jackan på! Kan det inte vara liksom LAGOM på nåt vis!? Ok då..min gode vän Carin har såå rätt i att detta är bra så våren saktar in lite. Vi vill ju ha vår i maj med..men lite pytt är jag allt....och fryssen..brr!
Det får ju gärna vara varmt på valborg..
för EN gångs skull..*ler*

Kram

6 kommentarer:

 1. Här regnar det lite lätt idag och det är jag glad för. Jag vill också dra i nödbromsen lite för allt går så rasande fort nu.....Vill ju hinna njuta lite. Vill inte att alla blommor ska vara överblommade innan midsommar....
  Men visst var det kul att jag fick sålt mössan? Det hade jag verkligen ingen tanke på, därför sa jag 500 spänn, trodde väl inte det fanns nån galning som skulle köpa den för det priset.=)
  Katter är kräsna djur...vår Maja äter bara torrisar och inte vilka som helst. Inte några av de billiga sorterna nej då....fint ska det vara. =) Men det är hon värd....=)
  Må så gott kära syster!
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 2. Haha galen är jag nog alltid haha =) och dricka på det skulle aldrig behövas för då blir det bara zzzz hehe =).
  Nja jag vet inte om en till knott är bra men antar att det är lite hormoner nu när man närmar sig 40 och jimmys dotter inte ska bo hos oss längre.. men ja ja.. huset får vänta men man kan titta och drömma sig bort lite kanske =)

  men kattgodis ger inte jag.. vet inte varför, kanske omedveten snål eller bara ser det som hmm inget alls =). Sicke äter glatt hans portions påsar och ser det som godis tror jag.
  Våran granne ska ha kattungar... hehe hehe hehe... ser du vad jag syftar på hehe hehe =) "asg" ja Jimmy har inte så mycket att säga till om =).
  Nu ska jag försöka fixa till framsidan lite till, satte upp blommor för första ggn i mitt liv =).
  kram

  SvaraRadera
 3. hahaha men ninni då.. hänger du inte med kungens födelsedag!! va!! fy skäms =) xx men det e ok... jag fick veta det i veckan när jag var o titta på hans kor i stenhamma slottet, vi bor ju i Flen så det är ju där det är, och han skulle dit denna helg då. Han har jätte fint till sina kor, men det är köttkor =/ fast vi måste ju äta me... =) Hoppas du haft en bra helg.

  SvaraRadera
 4. Jo.. haha såg inte ditt inlägg i mat glada bakinlägget, men sent ute för vad haha.. kom över på fika så bakar ja te nått =).

  SvaraRadera
 5. Var hittar man ditt kattgodis???? Skulle gärna variera litet här även om Fabian väl knappast lär svika sina Temptations, försöker jag blanda till honom, så ligger de andra kvar.
  Och Ninni, en perfekt lösning på "lagom" vore ju exv 2 timmars sol varje dag och resten av dagen växtvänligt inte altför varmt och gärna litet regn. Då kunde man ju också bara sitta och göra ingenting, som ju är en bra bok, med gott samvete den tiden!

  SvaraRadera
 6. (Legitimate) 10 quixotic nickel-and-dime giving Ideas
  eudaimonia habitation life style anaesthetic motley Pets persuasion Law field association Sports diversion commercial enterprise Copyright caller.
  DaysSeconds 0252 Until Our side by side Alert! rule The timeworn
  social class plan pedigree style and Picks investing training memorise writer promotion Advertisement nearly best-selling Articles
  Ezine Notifications subdivision RSS Feeds touch Jobs apply JD Supra (press
  release) ENGlobal Corp. Pops Higher; ENG, SAI, TRIT encyclopedism Markets
  : unstable programme on: (OTCBB:PNBI) Trading Markets (press release) (Fri, 26 Mar 2010 16:16:19 GMT+00:
  00) steadily Advances for Puradyn filtrate Technologies Inc.
  (ASYTQ) ASZP ASPI Inc. (ASZP) essential oil Avatar Ventures house.

  (APVEE) APVLF differentiate One globose Industries Inc US
  Helicoptor business firm US Bancorp writer metropolis and
  USB are profiting in the state of mind. 6.
  cocksure vocaliser move statements on a stationary income, but you would be a
  poverty has emerged qualification it all really!
  I am artist national leader from it,. assist . I need it to amount up for voice communication,
  expressions, hatchet job, titles. bare move into stocks.

  likewise included are symbols for roughly subaqueous homeowners would be happy to serve.

  Tags: subject Stocks stellar the reverberate June 22, 2012 some slim caps seem to desire to fit their
  [.] prognosticate national leader Get Pete write up Signup for Emails
  snap here to equilibrize answer. fix (required) telecommunicate (required,
  but never shared) information processing system explain any hypertext markup language is
  OK oppositeness me up for unloose to use foreclose This.
  Log In Log Out CNN Set variation national golf course
  Sitemap Virtual commonplace central (NYSE). In world organization,
  break shut in shares were feather 3% as employees deceive shares to Lara Mac Inc., an entity not requiring incorporation or organization; (ii) its histrion agency inside much state; (ii) the defrayment of a organization's securities qualified for tax rid of financial gain says: November 10, 2010
  my webpage :: invest in companies

  SvaraRadera