onsdag 26 oktober 2011

Ingen bra dag...


Idag fyller älsklingen min år. Ett stort GRATTIS till världens bästa gube!! Sonen och jag hade laddat för en mysig kväll med paket och lite schwarzwaldtårta för att sedan fira honom ordentligt om lördag..men det sket sig. Tjocka släkten kommer i helgen och det var väl tur det..för den här dagen blev allt annat än man tänkt sig.

Först när jag skulle köra från jobbet på e.m..Nähä..bilen startar inte. Gu vad mysko asså. Ringde guben som kom som en raket. Kabla igång-ok och sen hemåt. Jaha..måste köpa nytt batteri alltså. Även om vi jobbar på samma företag så har vi lite olika arbetstider så två bilar är ett MÅSTE! Guben sprättade snabbt sina presenter och sen drog vi till storstan för att köpa bilbatteri och samtidigt intaga middag på Max.
Hem i flygande fläng..laga matlåda medan guben satte i nya batteriet.
Allt i ordning nu kan man tänka..men icke då. Nån mysko fläkt startar och går lite då o då i bilen..fast den är avstängd. Jahopp..så det är den som drar ur batteriet. Gaaaa! Nu är guben ute och försöker koppla ifrån fläkten för att ägna morgondagen till att laga skiten. Jag som skämtade utanför batteributiken ikväll. -Jaa du..det är inte alla karlar som får gå på biltema på sin födelsedag...haha! Det bidde ju liksom värre än så...Nu har vi även två fungerande bilbatterier oxå..Yes! 1000kr åt helvete...suck!
Guben min..jag hade önskat dig en bättre dag...just idag!

Jag får nog börja planera den där USA-resan inför hans 50-årsdag om några år även om jag döör av att sitta så länge i luften. Är det någon som har förtjänat det så är det min gube...


Älskar dig.....

Kl. 21.05- Sade jag att jag har en suverän gube? Han hittade felet och i rena ilskan slet han bort kabeln till fläkten som ska hjälpa en kall katalysator att inte spy ut så mycket miljögifter. Ok, nu kör jag  inte miljövänligt längre..men kör..det gör jag..hehe!

5 kommentarer:

 1. Ibland blir det inte som man tänkt sig, men det verkar som ni hade det trevligt ändå...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. GRATTIS BÄSTA JOHANNES!Även om det 'är en dag sen så är det absolut inte mindre menat!
  Och gud vilket fint kort på honom....
  Ja det där med bilar...ett nödvändigt ont som bara ska fungera! Och när den inte gör det så är livet inte speciellt kul! Tur att det gick att åtgärda!
  Må så jättegott!
  Kram Kram!

  SvaraRadera
 3. Kör så det ryker! Hahaha

  Vad gäller flyg till USA, ja, resan är lång men sooooooooooo worth it!

  Grattis till maken då på födelsedagen

  SvaraRadera
 4. Slutet gott allting gott=)
  Hoppas ni får en bra födelsedagshelg.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. hihihi låter som om gubben din fick en händelserik födelsedag i alla fall! ;-D fast visst känns det trist när ens planer går om intet på det där viset... men han fick ju som sagt besöka Biltema! det brukar kunna vara populärt bland det manliga släktet... ;-D fast när det gäller min gubbe så är det nog MediaMarkt eller Webbhallen som är favoriterna... datatillbehör och diverse spel och tekninska prylar kna han titta på i timmar! ,-D .. en annan undrar vad som är så spännande med en sladd?.. men alla har vi våra preferenser så att säga.. hahahah..
  hoppas ni får till lite födelsedagsmys en annan dag i stället då. och att bilen din sköter sig hädanefter!... ;-D

  SvaraRadera