torsdag 3 november 2011

En slapp dag...


Tiden är ur led..Hur normalt är det att ha +9 grader en sen kväll i november. I alla fall häruppe i landet är det INTE normalt. Idag fortsätter värmen även om det är en smula grått..men det gör absolut ingenting..då jag är LEDIG! Jojo..jag har tagit ledigt två dagar nu för att få lite kvalitetstid med sonen och det ska bli skönt att få lite långledighet.

Gårdagen framför tv-n var gråtfylld. Här sitter man och åmar sig över att ev. få sparken och så ser man på tv hur det är att få livet förstört på riktigt. Vår stad är liten och såklart reagerar man på om någon blir utpekad som pedofil och förlorar rätten till sina barn. Att paret fått upprättelse och är friade och fått sina barn tillbaka är en lycklig historia men det speglar rättsväsendets makt och hur ett litet telefonsamtal i ilskans stund kan få ohyggliga konsekvenser. Det är så bra att det här paret går ut och berättar sin historia..de vill ju såklart inte att det ska hända någon annan i framtiden. De fortsätter debatten i afton kl.22 på SVT 1 om någon missade gårdagens Kalla Fakta. Här finns även deras hemska historia:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2610874/thomas-och-jennie-pedofilanmaldes-var-oskyldiga

4 kommentarer:

  1. jag såg också detta och blev så berörd. Stackars familj! Där ser man vad rättsväsendet kan ställa till med. Och här ser man vad liten man blir som människa när överheten bestämmer vad som är rätt och riktigt!
    Hoppas att dom vågar leva som en normal familj nu bara.......
    Må så jättegott goa du!
    Kramelikram!

    SvaraRadera
  2. Säger som Bamsebus - "man blir liten när överheten bestämmer vad som är rätt och riktigt!"
    Ha en skön ledighet i denna varma november! /SA

    SvaraRadera
  3. Det verkar vara mycket som går vilse i pannkakan nu. Har själv nu runt 23-tiden +7 på andra sidan fönstret och är knockad över vad jag sett med hjälp av din länk och sedan debatten på tv. Som historiker (och människa så klart) håller jag benhårt på källkritik och det verkade vara bristvara hos de maktfullkomliga i Sandviken - undrar om de ens förstår vad de ställt till med .....

    SvaraRadera
  4. Nog förstår de allt..men de kommer ALDRIG att erkänna att de gått fel tillväga. Enligt debatten igår kväll så pågår sånt här över hela landet och förtroendet för socialtjänsten är nere på noll. Maktfullkomlighet är rätt ord och det är skrämmande att veta att sådana här ärenden sköts av manipulativa människor som påstår sig veta bäst när det gäller små barn. Fy faen säger jag!!

    SvaraRadera