tisdag 1 november 2011

En speciell dag idag...

Jahopp..då var det dags igen då... Företaget som både jag o guben och 5.000 andra jobbar på utfärdar ett varsel idag. Tvi vale! Det lades ett varsel 2009 med och då rök jag åt pipsvängen eftersom jag inte hade åren och var kollektivare. Denna gången är det bara tjänstemän..och vad faen tror ni att jag blev i våras då!! Klart alla tycker att det är tjänstemännens tur att få huvudena att rulla nu..men jag har ju redan åkt en gång så nu blir jag lite lack. Ok,ok..det är inget klart än och förra gången ringde de mig åter efter 5 veckor i arbetslöshet. Hur noga igenomtänkt är det då?? För två veckor sedan blev jag själaglad då min mentor som lär upp mig och en annan tjej i jobbet, blev chef över oss..Yes! Det betyder större chans att bli kvar..men nu är jag inte så säker längre...Vad 17 som helst kan ju hända..
-Varför va´så negativ och tänka det värsta..hör man på jobbet. Det är ju inte säkert att du ryker ju..
Nänä säger jag..så funkar inte jag. Det är väl bättre att vara förberedd och börja tänka i andra banor om vad man ska göra ..för det är ju rätt trevligt att ha inkomst. Här pågår aktiv tankeverksamhet för plan B och plan C. Att jag landar på fötterna vet jag ju...men jag tänker inte sitta apatisk och deppa ihjäl mig precis...

Nåväl..nog om det nu.. Grabbsen är hemma efter långturen söderöver. De blev glatt välkomnade och se..en hel påse som det stod CLOETTA på..hehe. Klart man måste besöka chokladfabriken när man ändå är där nere och mor i huset fick minsann lite av sina älsklingsmumsisar oxå..HALLONMUMRIKAR!!


Först en söt karamell att suga på..och sen när man ledsnat biter man sönder den och det väller ut saltpulver som får tungan att knottra sig...Gudomliga!


Går lite i biotankar oxå...är SÅ sugen att se både Jägarna 2 och Huvudjägarna. Den första VET jag är bra och spännande..och den andra var helt suveränt spännande som bok. Frågan är..ska man förstöra det genom att se filmen? Samtidigt är man lite nyfiken förstås..Vilken skådis ställer upp på att gömma sig i en bajstunna och bara andas genom en tom toarulle??

Kramis Ninni

4 kommentarer:

 1. Ah, vad tråkigt..trist att ha det över sig...
  Men titta in på min blogg och titta på bananfilm :-), det gör dig glad en liten stund...
  Tack snälla för denna myntabanan, katterna gillade den verkligen :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Gud så trist med dessa varsel! Förstår så väl din oro. Häller tummarna för att du får vara kvar! Annars så är det nog ett tecken på att ta det där steget nån annanstans......
  Må så jättegott goaste syster!
  Kramelikram från den Ystra Söstera

  SvaraRadera
 3. sicket skit detta med varslingar.... sitter i samma sitts själv... vet att jag har jobb fram till nyår... men sen... suck. tyvärr är ju jag en sån dum idiot som ömsom sticker huvudet i sanden och lådsas som ingenting.. och ömsom mår jättedåligt över det hela... men att få tummen ur och börja söka annat jobb är skvatt omöjligt att få min hjärna att förstå!? .. korrkat till tusen!

  tack så mycket för berömmet över mina små "gubbar" ,-D det värmer. det där med att illustrera barnböcker har jag faktiskt tänkt på.. men det är en svår marknad att ta sig in på och inte speciellt bra betalt heller.. åtminstonde inte i början ;-D en av mina vänners mamma jobbar just som barnboksillustratör. Eva Eriksson heter hon.. det är hon som illustrerar bl "Den vilda bebyn" ;-D
  så jag håller mig nog till hobbynivån ett tag till ;-D fast just de två senaste gubbarna finns det planer för.. fast de tänker jag inte avslöja riktigt ännu.. ;-D

  ta hand om dig nu och mys på i höstvädret!.. så hoppas vi på det bästa ang jobb, för oss båda!

  XXX katta

  SvaraRadera
 4. Det är shit det här med varsel och uppsägningar som så många råkar ut för..Hoppas verkligen det ordnar sig och helt rätt att tänka på B-planer. Och tack för boktipset =)
  Kram!

  SvaraRadera