söndag 20 november 2011

Ruskigt höstväder vi har...

denna höst/vinter... Mörkret kommer fort om dagarna och det finns många tillfällen att tända lyktor och ljus i varje vrå.

Dessa kom guben hem med idag då han visste att jag smygspanat på dem. De kommer att passa perfekt på årets julbord utan att behöva konkurrera med plats för all maten.
Tidigare år har man svurit över alla snö och nu funderar man en smula.. Vars´har snön blitt å?? Lite vitt behövs för att få lite julstämning och det raskar ju på att börja pynta så... Tanken var att vi skulle fara på julmarknad idag..men regnet har skvalat hela dagen så vi hoppar det....
En alert tantalura har ändock haft en rasande energi..och då det är för tidigt att slänga upp julgrejer..så får man hitta på nåt annat.
Mat och bak är ju alltid kul och dagens lunch har bestått av tre rätter. Jojo minsann...fint ska det va..haha!
Det bidde minipaj (fyllde färdiga skal jag hade i frysen),
en köttfärslimpa med en helt guuuudomlig kantarellsås,
och något helt nytt. En vit chokladkaka med bär och grädde.
Kakan skulle nog behövt lite mer tid i ugnen..för det där som ser ut som vaniljsås är egentligen vit choklad som runnit ur kakan..fniss!
Jaja..man brukar lära sig av misstagen..

Blev lite full i skratt när jag läste kommentarerna i förra inlägget. Visst har jag ALLTID finfrämmat här..men det är inte varje dag självaste Viasat hälsar på..*ler*
Skicka mer popcorn så ska jag nog kunna klämma i med en 10-poängare till...*asg*

Ninni-bus

3 kommentarer:

 1. Kakan såg god ut ialla fall, även om den kanske skulle varit inne en stund till i ugnen. Vit choklad som är så gott!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina lyktor. Här är också gott om dylika, känns bra med lyktor så det inte tar eld i nån passerande kattsvans. Längtar också efter lite vitt. Blir hungrig när jag ser din goda middag..
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättefina lyktor!
  Vi har köpt mycket nytt julpynt till trädgården i år. Med 4 vildhjärnor till katter så kan vi inte ha så mycket pynt inomhus. Maten ser väldigt god ut, vilken tid sa du? , hihi

  SvaraRadera