måndag 2 januari 2012

Glädjande nyheter!!

..Ok, kanske inte enbart då. Till jul hade vi vackert vinterlandskap, till nyår grönt, igår vackert vitt igen..och idag åter BARA grönt. Nu vet man varken ut eller in...Är det höst, vinter eller rentav vår??


Idag fick jag ett glatt besked..
Som jag tidigare sagt, så bestämmer chiefen på jobbet vad jag ska pyssla med till mitt slutdatum och jag trodde såklart att jag skulle trampa på i vanliga spår ett tag till..men si så blev det icke!!

Jag har fått i uppdrag att fota avdelningens stora dokumentarkiv och har helt fria händer i hur det ska presenteras. Det är ju huuur kul som helst när man som jag älskar att fotografera och dona med fotoredigeringsprogram. Tänk att få pyssla med det man gillar bäst..och samtidigt få lön.


Visst är det en hel massa jobb..för det är inte lite pärmar de samlat på sig. Avdelningen har som policy att spara all kunddokumentation i 40 år..så ni kan ju gissa att det inte bara är 100 pärmar vi talar om..haha! Någon stackare ska ju sortera dessa när arkivet en dag flyttar..och jag ska försöka underlätta för den stackaren...genom att dokumentera vad som finns. Peace of cake!!

Sen kom nästa besked..När du är klar med jobbet..får du gå hem med betald lön till den 1/5!! Vaaa?? Tjoho...vad läckert!
Näe, jag är absolut inte arbetsskygg på nåt vis..men guu vad skönt att vara ledig och fri när våren, värmen och alla svalorna kommer...

Guu vad jag ska njuuuta..för officiellt är jag ju inte arbetslös förrän i maj...
Nu fattas bara den stora lottovinsten oxå..så är allt såå perfekt det kan bli..hehe!

5 kommentarer:

 1. Låter som en bra inledning på nya året trots allt. Lycka till med dokumentationen och ta väl vara på ledigheten i vårens tid!
  God fortsättning önskar SA

  SvaraRadera
 2. Guud så härligt för dig vännen!! så glad jag blir för din skull!!!!! ;-D
  själv är jag något nervös för tillfället.. påbörjar nya jobbet i kväll... så egentligen borde jag sova just nu... men kroppen har en helt annan uppfattning om den saken än vad jag har.. så det är väll bara att foga sig antar jag ;-D.. blir mycket nu de närmsta två veckorna.. först nya jobbet nu tisdag onsdag och torsdag. sen gamla jobbet fredag lördag. ledig söndag. nya jobbet måndag tisdag och onsdag ledig torsdag jobba fredag... och allt detta är nattpass! ;-D ja du kan ju tänka dig att jag kommer vara en aningens mör efter detta ;-D men skam den som ger sig heter det ju som bekant! hihihi.. håller tummarna att jag inte blir sjuk mitt upp i alltihopa bara... för det finns det inte tid till!.. måste ju prestera bra på nya jobbet så de vill behålla mig efter vikariatets slut liksom... så håll tummarna är du snäll vännen! ,-D

  kramen på dig och hoppas att våren verkligen kommer nu.. för denna vinter har ju varigt allt annat än vinter... så den kan lika gärna åka hem nu tycker jag! ;-D

  kramizar!

  SvaraRadera
 3. HÄRLIGT! Detta blir ju en kul grej för dej! Ur mörker föds ljus!
  Må så jättegott min vän!
  Kramelikram från den Ystra Söstera!

  SvaraRadera
 4. Men grattis! Det var ju riktigt bra nyheter det. :)

  SvaraRadera
 5. Grattis ! Så himla bra =))
  Kramen!!

  SvaraRadera