fredag 6 januari 2012

Grym kattplågare..

Äntligen helg...och man kan ju tycka att man borde vakna utvilad som en nyutsprungen skär när man sussat gott men är det fejksömn av tablett så är det tungt att kliva upp. Allergitabletten gör så du sover djupt så djupt..så man knappt rör sig under sömnen. Gissa en som är stel i kroppen..aj,aj,aj. Å andra sidan så hostar man ju inget om natten och det är ju toppen..hihi.



Något annat som mal i knoppen är nyheten guben berättade igår..men jag klarade inte att ta in det då..för det är såå hemskt.
En kvinna i Kalmar har flertalet gånger stoppat nyfödda kattungar i frysen efter födseln för att bli av med dem. Det ska ha hänt ett flertalet gånger då det handlar om 38st ungar som hittades i påsar i hennes frys. Faan jävla människa! Hur kan man tycka att det är ok..när man så enkelt kan kastrera sina katter!??
Hon är omtalad på flashback och risken finns att hon kommer att bli lynchad...och är det så..så vänder jag ryggen till och bryr mig inte. Hon är åtalad och förhoppningsvis blir det både höga böter och förhoppningsvis fängelse oxå så hon fattar vad hon gjort. Fast det är klart..När folk är klar med henne kanske det är intensiven som gäller istället..vem bry sig..
Det kan verka hårt, men jag anser att det ska svida i skinnet, i psyket och även i plånboken när man är så här grym.
Djurförbud ser jag som självklart i detta fallet!!

Projekt fotoarbete på jobbet ser ut att bli en hel del..och kanske har jag rentav jobb ända till maj. Har jag tur så hinner det bli bättre tider innan dess och man kanske rentav blir kvar. Som sagt..det gäller att tänka taktiskt..hehe!

Dagen går i slapphetens tecken och allt julkrafs är bortstädat. I morgon blir det en tur till Stockholm och Cosmonova som kör en bra film som sonen vill se. Sen får vi se vart det bär hän. Känns som man behöver komma ifrån lite och se nåt annat nu...

En trevlig helg till er alla!!
Kram Ninnibus

4 kommentarer:

  1. Visst är det hemskt, man undrar vad människan tänker på.

    Du får ha en fortsatt trevlig helg.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, hur f-n är man funtad när man kan göra så mot ett försvarslöst djur.... :-((

    SvaraRadera
  3. Usch...fy fasen vilka människor det finns..
    Ha nu en bra helg med besök i storstan =)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hemska jäkla människa att göra så mot andra levande varelser!!!.. håller helt med ang lynchningen!! på´na bara!!! slit av människan kläderna in till bara skinnet och dumpa henne i norrlands djupaste vildmarker i djup snö så får vi se hur kul hon tycker att det är!!! hur F-N är man funtad när man kan göra sånna saker??!.. Ggrrrr....

    nå. nu över till trevligare saker.. så ni tar er en tur hit till Sthlm ;-D hopaps ni komemr njuta av filmen.. villken är det ni ska se? .. Cosmonova är bra läckert faktiskt! ;-D fast själv skulle jag helst av allt vilja slappna av med massage och bad i bubbel på nått trevligt Spa nånstans.... ;-D det är något som ajg verkligen Älskar att göra!.. tyvärr blir det ju aldeles för sällan...

    nåväl. hoppas att filmen lever upp till förväntan och att er dag tillsammans blir härlig!

    kramizar!!

    SvaraRadera