fredag 13 januari 2012

Stickning för hela slanten....

Amen fy vilken pärs det varit i veckan..även om jag själv klarade mig skapligt. Nu är hela huset städat med lupp. När man haft vinterkräkan på besök..så känns det inte som att det  räcker med att byta sängkläder o handdukar inte. Mattor och plädar har snurrat extra varv i maskinen och tandborstarna är väck. Urrk vad äckligt!!

Något som jag pysslat med denna veckan och som varit lagom ansträngande är stickning. Någon gnom har inte blitt färdig..nä nu gäller snabba små projekt som går fort att färdigställa.
Mobilfodral är något jag behöver då jag inte gillar de man köper..och varför inte göra lite olika färger..efter humör!? 

Jag gillar inte heller de här man stänger med knapp och så... utan en lagom åtsmitande kondom som gör att man kommer åt nallen snabbt om det behövs. Resårstickning är min melodi och den här sorten är bara stickad tajt och sen viker man dubbelt och syr ihop botten och långsida. När man är less på dem är det ju bara och slänga och göra nya färger..Det är ju ändå bara restgarner som använts.

Andra pågående projekt som avslutats är en halsduk till en mycket god vän som har en son som är en hejjare på att spela bandy. Lagets färger ska man såklart ha när man hejjar på sin son..men hon vet ännu inte att den här existerar än..Det är liksom en överraskning..hupp!

En minipläd virkad i muschmaskor till kissarna är oxå klar och såklart ännu en halsduk i ljusgrått/mörkgrått. Jag har nippran på att sticka halsdukar..men det är liksom ingen åtgång på dem..så därför kör jag en utlottning på denna. Den är 2,20 lång och har låånga fransar.
Hojta till om DU är sugen på den..och är ni flera så lottar vi såklart fram vinnaren.
Klicka på bilden uppe till höger och skriv en rad så jag vet att du är intresserad.

En go och trevlig helg till er alla!!
Kramis Ninni

7 kommentarer:

 1. Oj vad du har varit flitig. Klart jag vill vara med på utlottningen. Jag har en utlottning själv också. På tal om stickning så stickade jag en MFF pläd i mohair men den fick jag inte behålla länge:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, vad produktiv du är! Nu får jag allt lägga på ett kol...=)=)=)=) Dessa mobilfodral var ju supersmarta....tack för tipset!
  Hoppas kräkan gett med sej ordentligt nu! Bort, bort, bort...
  ha en underbar helg goaste syster!

  SvaraRadera
 3. Jag vill ju vara med på utlottningen såklart....=)

  SvaraRadera
 4. Så klart jag är med på lottning av den fina halsduken...Och vad skönt att det är över, sjukan alltså.
  Ha nu en bra helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Haha, jag som trodde du stickat handledsvärmare, mobilfodral funkar ju dock, helt klart. Jag är hopplös med fodral så för min del skulle det inte funka, jag glömmer bort dem eller förlägger dem eller vad som, de används aldrig. hahaha

  SvaraRadera
 6. jösses så duktig du är vänen!! och klart man vill vara med på utlottning av den gosiga halsduken! ;-D
  du råkar inte ha ett par handvärmare som machar den också tro? ;-D

  nej nu ska här fortsätta jobbas.. har ju börjat på nytt jobb som bekant.. och snacka om att en annan har haft sysselsättning! hahahah! att jobba på två olika ställen sammtidigt är inget jag rekomenderar ska jag säga... men det har bara varitg att bita ihop och köra hårt!.. fast nu äntligen börjar jag känna att det lugnar ner sig lite. ,-D

  kramen på dig vännen min! och Sticka på! ,-D

  SvaraRadera