fredag 16 mars 2012

Fredagsmys...

Japp..så har vi fredag då..och det är den 3:e lediga dagen för mig. Dagen började med morgonfika på skolan..för man måste ju sponsra ungarnas skolresa...Handlar det om bakverk så spelar det ingen roll på dygnet när det bjuds...det slinker ALLTID ned..

Vidare till Willys för tur med vagnen..Grillpremiär i afton har guben bestämt och då behövs lite karré och kryddkorvar. Kattmat o kattsand är det ju ständig åtgång på..så det fick oxå plats i vagnen. När jag står o packar i varorna hör jag ett mystigt pysande..Hm,tänkte jag..det är ju knappast pyspunka på vagnen..så jag fortsatte ivrigt packa. När jag ska dra vagnen därifrån ligger en jätthög med kattsand på golvet..Va f-n?? Då har säcken gått hål och läckt som ett såll. Gaaaah! I normala fall hade jag sagt till..men en tidig morgon är det knappt kunder så jag vände på säcken och drog därifrån med en pipsväng..ORKA!!
Det var säkert minst en liter som rann ur..och jag måste säga att säcken var ovanligt lätt att frakta in i huset..
19 eller 20 liter..skit samma..
Pussy är i alla fall bäst och billigast!!En granne har sett två vargar här i skogen när hon gått med sina hundar...och jag tände direkt. På med kameran på axeln och ut i bushen för att leta. En av gubens snusdosor av märket Ettan-lös fanns med i fickan..UTIFALL ATT!!
(jag vet..nojjig som f-n)
Tror ni jag såg nån varg överhuvudtaget?? Näpp..inte en sketen fluga ens..och det enda som fastnade i kameran var lite mossa.
Jaja..det blir ju fler tillfällen för prommisar i skogen. Att få se och uppleva en varg är få förunnat så man får väl passa på när tillfället bjuds tycker jag. Hur törs du säger folk..som INTE har ett hum om hur djur VERKLIGEN funkar..Ta seden dit du kommer och visa att du RESPEKTERAR djuret!! Förstår den inte dina signaler.. åker snusdosan fram och kryddar lite starkt i känsliga nosen..och så är fokus borta från dig..
HUR SVÅRT KAN DET VA??
Hur som haver smäller det högre att dö i en vargattack än att bli nedslagen på stan av ett pubertetsyngel..eller??

Projekt mormorsrutor ökar ständigt...och nu är jag uppe i 100 rutor. Det ni...det trodde ni inte om mig int..Inte jag heller...haha!
Nu ska bara de senaste 30 virkas ihop..och det är SÅ trist..
ORKA!!.. (himlar med ögona)

En riktig fin afton och helg tillönskas er..
Nu ska jag ta min mugg java ut i solen och bara vara...
Todeloo o kram!!

3 kommentarer:

 1. Aha, undrade varför snuset skulle med.
  Och så skrattar jag högt åt "pyspunka på vagnen"!
  Ha en skön fredag. /Knatten

  SvaraRadera
 2. Hihi, snus till vargen, ja det kanske fungerar :)
  Visst är det tråkigt att sätta ihop, jag tar till och med genvägen att bara vira ihop med tråd, det går lite fortare :)
  Ha en trevlig mysfredag, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Här använder också maken Ettan lös...kan även rekommenderas mot blomflugor.. Hehe
  Tänk så fin den kommer att bli, och snart är den klart =)
  Ha en riktigt mysig fredag med grillgott....mums.
  Kram ♥

  SvaraRadera