tisdag 20 mars 2012

Varning - Jabushe!!


Nu har jag dragits med den här hemska klådan i flera veckor och det blir inte bättre alls. Tänk dig att det pirrar i handflatorna...och sen när du börjar klia..så blir det bara mer myrkryp och hetta..och klådan blir bara värre o värre. Jag kör med såna där sträva duschvantar och det är gudaskönt..men då får man räkna med att händerna bränner o glöder oxå..Det GÅR liksom inte att komma åt kliet..för det sitter så djupt liksom. Det konstiga är att det hjälper bra att skölja händerna i kallvatten..men när du sen kör med varmt..typ kliver i duschen eller nåt..så bränner det till i händerna och sätter igång igen. Faen oxå...vad är detta??
Det konstiga är att att jag har lite av samma känsla på hakan oxå..
Jag kan inte gå omkring och krama en kall kaviartub hela dagarna heller...även om det är jäkligt skönt.

Igår kväll tog jag till något drastiskt..för jag vaknar mitt i natten av klådan nu. Guben har sparat en uuurgammal medicinflaska sedan sin barndom..närmare bestämt från 1973..
Jaja..den är ju bara 39 år gammal..hrm,hrm.
5%-ig Mentolsprit tror jag inte man får tag på numer..och flaskan har funnits där i skåpet..IFALL ATT! Tror den har varit till vattkoppor eller nåt annat en gång i tiden.
I alla fall..så hjälpte det lite..nån timme eller så..och så var det igång igen.
Guben och jag satt o googlade för fullt framåt natten..och till slut fann vi det..
Det är den förbannade hudkrämen jag köpte före jul.

JABU´SHE!!
Det är en anitrynkhistoria och det var ett supererbjudande med serum och allt..så jag nappade. Man är ju lite fåfäng till mans.. Tänkte jag skulle prova..första gången...och så är det ju en svensk produkt oxå. Den har legat ett tag och först i februari började jag testa..och serumet har jag bara provat EN gång..som tur var.
När vi googlade på biverkningar..så kom det upp bilder på en stackars kvinna som hade stora brännsårsliknande varande sår i hela ansiktet..och det var från 2005. Cremen har även fått 36 anmälningar på sig..
När jag läser hur den högaktiva cremen funkar så förstår jag mer o mer MINA bekymmer. Jodå..den sätter fart på blodcirkulationen så in i helskotta..Det förklarar ju det här med varmt o kallt..och VISST jag brukar ofta sitta o vila hakan i handen..
Inte fasen gnider jag in dyr creme i nyllet för att sen tvätta bort cremen från händerna heller..näe..man passar på och smörjer in händerna oxå såklart..Så funkar jag.
Gaaaaaaaah!!
Visserligen redovisar de många resultat med att cremen minskar rynkdjupet med 50%...men till vilket pris!??
Näe..hur kan man få sälja sånt skit..det finns ju HUR många som helst som har rapporterat in om biverkningar och de flesta är läkare.
Jag vill utfärda en VARNING!
Köp INTE den här skitprodukten..för du kan få ett helvete.
Först nu inser jag att jag blivit lindrigt drabbad...men likväl så är det inte kul när det känns som djur kryper omkring under huden.
Det är bara å vänta ut att gifterna går ur kroppen..och tills dess får jag krama min iskalla kaviartub...

Faan ta er..Macronova..
har jag vägarna förbi Sundsvall..så blir det en fet käringsmäll..

Vänligen Ninni-bus

19 kommentarer:

 1. Ja det var den krämen. Jag fick nässelutslag av den så något lurt är där. Hoppas du blir av med kliet fort.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hjälp ..tur man inte hann smeta på av den. Riktig allergireaktion du har fått, hoppas den släpper nu.
  Kram ♥

  Sv./Slingor, klippning och med långt hår tar det visst tid att dra fram allt ur den fina plasthättan =)
  Tycker det är lite synd om Gulle och Messi som inte får komma ut förrän stora kattskogen tinat fram, så med sele på får dom gå ut redan nu. Sen blir det mycket turer med husbilen sommartid. Gulle är ju "intrimmad", men nu är det även dags för Messi. Skutte mår inte bra av att åka bil så han brukar få vara hemma och jaga möss istället.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Då ska jag inte prova den! Din stackare! Klåda är ju det värsta som finns! Hoppas det går över nu då!
  Kram Kram Miriam

  SvaraRadera
 4. Jag kör med mitt Oriflame. Inga problem där =)). /Knatten

  SvaraRadera
 5. Men herregud! Man kan ju undra varför den inte blivit indragen?
  Tack för varningen, jag får väl hålla till godo med rynkfejset då :)
  Hoppas det snabbt går över nu.

  SvaraRadera
 6. jag använde skiten för ca 1 år sedan.Jag fick svår klåda i ansiktet å halsen även stora blåsor ovanför ögonlocken.Nu hänger det skin efter blåsorna så ansiktet ser snett ut.Var hos en läkare men han sa att det går inte att göra något åt det, så nu måste jag besöka en hud specialist för så här vill jag inte se ut.

  SvaraRadera
 7. Men fy då din stackare..Jag inser att jag blev lindrigt drabbad ändå..Jag hoppas verkligen du får hjälp med detta..och att du gjort en anmälan. Att gå till tidningarna har himla bra effekt..men jag förstår om du inte känner för att visa upp dig..Mina tankar finns hos dig och jag håller tummarna för att du blir bra och får upprättelse!!
  Kram Ninni

  SvaraRadera
 8. yvonne pira2012-09-16 15:55

  jag tänkte köpa den här har lite pigmentfläckar på kinderna lite sen brustna blodkärl där lite inte mycket rynkor fast 61 nu men tack för varningen vill inte ha klåda besvärligt bara vill någon mejla mig är ni välkomna

  yvonne08@hotmail.se

  SvaraRadera
 9. Aj va rätt jag blev , skulle handla den imorgon ...men nej Tack !
  Mvh Magdalena från Vendelsö.

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag vill också utfärda en varning för Jabushe. Har också fått en allergisk reaktion efter att ha smort ansiktet på morgonen för tre dagar sedan. Det hettar, svider och kliar i ansiktet och jag är rödflammig. Som tur är verkar besvären vara på väg tillbaka. Jag hade likadant för två veckor sedan men trodde inte då att det var krämen som var orsaken eftersom besvären började först på kvällen. Trodde också att det var en bra kräm efter att ha läst reklamen. Hade dock ingen aning om att den var antirynk eller så har jag en annan variant.

  Anita

  SvaraRadera
 11. Fy då..Det är uppenbart att Jabushés produkter ger symptom oavsett om det är rynkkräm eller inte. Köp inte..utan se er om efter andra produkter istället. Det jag ångrar mig..var att jag INTE googlade på om företaget fått anmälningar på sig. Nu vet jag bättre INNAN jag provar nåt nytt..

  SvaraRadera
 12. Slängde precis hela mitt set, vilken skit!!!!! Hade bara känt av stick i ansiktet äm så länge, tur jag råkade bläddra förbi ditt inlägg. Hoppas allt är bättre nu mä dig!

  SvaraRadera
 13. Tycker jag du gjorde rätt i..att avbryta behandlingen och kasta skiten innan det blir RIKTIGT illa. Själv är jag helt bra..och provar inget liknande ingen..NÅGONSIN!! Glad att bloggen kan hjälpa...*ler*
  Ninni

  SvaraRadera
 14. En fråga till er som provat... är det inte en allergisk reaktion som ni fått ? menar , det kan ju inte vara så att alla som använder får liknande biverkningar.. för då skulle det ju dras in ? köpte just en flaska för 350 kr.. tänkte att om jag kanske vågar så provar jag på handen först..... eller ska man låta bli?

  Nina

  SvaraRadera
 15. Biverkningar brukar ju falla ut olika hos människor..men allergisk reaktion skulle jag inte kalla det. Vissa har fått stickningar och andra har till o med fått varande öppna sår i ansiktet. Om du tycker det är värt att chansa ska du göra det...men jag skulle ALDRIG gå med på att någon av mina vänner använde det..No way! Att företaget fått 36 anmälningar pga av den här produkten tycker jag säger allt. INGEN läkare skulle rekommendera detta!

  SvaraRadera
 16. Tycker att Jabu she är helt underbar! Konstig nog funkar den på mig som har extremt känslig hy! Kör med den softare varianten. Helt jävla underbar! Lider dock mer er...

  SvaraRadera
 17. Jag har just använt slut på min första tub med 24hour varianten och älskar den. Helt underbar och min rosacea är helt borta. Jag däremot fick jätteutslag och en helknasig hy av La Roche som är lovordad för just känslig hy.
  Att vissa är allergiska mot vissa ämnen gäller ju även hudcremer. Om jag provar en ny sort brukar jag välja ett litet område och testa ett par dagar innan jag går på för fullt.

  SvaraRadera
 18. Hej, ni som kan använda Jabusche, är ni intresserad att köpa mitt kitt, för jag har fått en fruktansvärt allergi reaktion.
  Hoppas det är Ok för hon som har tråden att jag lägger in detta!
  Ni kan nå mig på cleopatra@hotmail.se

  SvaraRadera
 19. Köp inte deras produkter. Jag har fått rött jätteutslag i ansiktet. Det kliar och bräns. Gick hem från arbetet. Och det värsta att det var julklappen som jag har själv önskat mig. Hedvig

  SvaraRadera