fredag 1 februari 2013

Mer poncho...

Fredagen började fint minsann..Fluglarmet på min bil gick redan kl.03.47..och guben flög nerför trapporna för att stänga av det. Jahopp..då var man vaken då. Saken är den att..larmar man inte dubbelt så känner den av minsta lilla mygga i bilen..och i det här fallet när kupévärmaren startade. Att somna om var ju knappast tänkbart och nysningar och snorerier kom som ett brev på posten. Jag är alltså ALLERGISK mot för lite sömn!?

Poncho nr.2 är klar..efter fransar hit o dit..
Ville ha en i lite jeansfärger..men jag är fortfarande inte sams med färgen på fransarna..Ska jag byta de ljusare blå till mörkblå??

Som sagt...så har jag snöat in på just ponchos nu..och det gäller ju å ligga i..för så fort våren kommer..vill man ju vara ute o dona..*ler*

Dilemmat gubens trasiga jeans fick en bra lösning i form av SwedPatch. Några finjeans är de inte längre..men guben kan ha dem på jobbet i alla fall.
Sen hade jag ju 3 par till att laga..så nu är jag o helvetesmaskinen  symaskinen nästan bästisar..hehe!
Nästa projekt ligger i en blandning av gammalt och nytt..här en liten ledtråd...


Helgen ser ut att bli solig och fin med "snällgrader". Guben drar på vinterrally men jag passar denna gång..Känns som man har slängt sig i snödrivor och frusit häcken av sig tillräckligt genom åren..

En härlig helg till er alla..
Kram kram
Ninnibus

4 kommentarer:

  1. Men attans vikken snygg poncho. Inte ska du byta färg på tofsarna heller. Den är riktigt jättebra. Är den virkad? Jag har snöat in på att virka bäbisgrejer men det är väl för att jag ska bli mormor snart o att virka smått går fort och det är roligt.
    Ha det gott. /Knatten

    SvaraRadera
  2. Ah, usch vad jobbigt, på det sättet kan ju dagarna bli väldigt låånga!
    Supersnygg, du skulle kunna öppna eget och sälja olika snygga ponchos!
    Jamen det där gick ju bra, att laga sådär,skönt!

    Hoppas det blir en fin helg, kram Marie-Louise

    SvaraRadera
  3. Vilken himla snygg poncho och passar perfekt till jeans måste den göra =) Nä, håll dig borta från snödrivor och avgaser..Mysigare hemma med kissar och värme.
    Ha nu en härlig helg nere i "mellanlandet".
    Kram ♥

    SvaraRadera
  4. Hur tjusig poncho som helst! du är verkligen expert på snygga ponchos du vännen! ;-) tänk i vår och sommar sen när du går omkring på byggden i dessa!.. gubben din får gå brevid med hagelbössan tror jag bestämt! hihihi...
    min åsikt är att fransarna ser jättebra ut som de är!... det ger ju liv till fransen när de är i lite olika nyanser. men om du stör dig på dem så tycker jag att du ska följa din instinkt och prova att byta någon färg. det är ju endå viktigast att DU är nöjd med den! ;-D

    kramiz!

    SvaraRadera