måndag 8 april 2013

Blågröna tider för galen tantalanta...

Jodå..det finns vårtecken även här..om än fasligt små..och efter de senaste flingorna från skyn..dröjer det nog innan den slår ut igen..suck!

Idag har bilen gått skytteltrafik till vetten..Nädå..inget strul eller så..bara dags för det årliga vaccinet. Man har ju liksom mängdrabatt..och istället för 375:- per kisse blev det 300:-. Oliver ylade som värsta Pavarotti..både i bilen och på kliniken till allas förtjusning. Han blir ju lätt åksjuk då..men jag har max 3 minuters färd till vetten..och på DEN tiden kan man väl fasen inte må illa heller...haha! Snacka om att fiska efter uppmärksamhet..mutter!
Näe..det bidde ingen helikoptertur denna gången..även om den var väldigt söt o så..rena vaxduken liksom..haha! Den sanna ursäkten var att även sonen ville åka då..och att i detta läget, som arbetslös, betala 750:- för en tur på 6 minuter..kändes liksom..näääääeee. Finns ju roligare saker å göra för de pengarna..UTAN att få ångest..haha! Det finns många tillfällen i sommar å åka..men då...*ler*

Idag har jag suttit o spånat över vårt sovrum. Känns som det är dags för förändring där..och plötsligt så slog det mig..TURKOS!! Ehhh?? Nog för att jag älskar turkos..på kläder till mig själv..men i inredningens liksom..njae..är ju en rätt så beige person med lugna jordnära färger..men emellanåt lite Wild´n Crazy..Fasen å..en fondtapet är ju lätt å ändra liksom...
Kikade runt o var lagom kaxig..och till slut blev det nåt vilsamt för ögat..typ den till höger. Snacka om att fega ur...haha! Jaja..en får si va hä bir..om hä bir nå..*ler*
I alla fall så är dessa skyldiga till mina idéer och inspiration..
Ett par ynka virkade mormorsrutor..som inte ens är turkosa..utan ljusblå i färgen...Ack ja...om man ibland bara kunde koppla ifrån hjärnan o ställa in den på vilsamt handarbete utan tankegång vore jag tacksam..eller det kanske finns nån meducin för det??4 kommentarer:

 1. Tur du har mängdrabatt *ler*. Det kostar en del med alla katterna. Visst är det snyggt med turkos fondtapet och jag får också tankar om att ha lite färg men jag fegar alltid ur. Du får ha en fin vecka.

  Kramen

  SvaraRadera
 2. Hade säkert också fegat ur... gillar "den vilsamma" till höger :)
  Skönt när den årliga vaccinationen är fixad - även med rabatt så blir det ett djupt hål i kassan.
  Har du blivit av med sviterna efter din promenad i technotakt? Skansen - så himla kul! Blev det en heldag framför surikaterna? Härliga djur!
  Trodde inte jag skulle hitta några blåsippor - "mina" ligger fortfarande under snön... men jag åkte till mitt allra säkraste blåsippsställe och jodå... där fanns de i massor :)
  Önskar dig en fin fortsättning på våren!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men vilken tur Tantalanta att du höll dig på marken, HUTLÖSA priser!

  Jasså du har en Pavarotti i huset,jag är en älskare av honom.
  Skicka hit honom så jag får lite ljuvlig sång *fniss*

  Varför inte något eget till fondtapet, du som är så duktig på att fotografera ! Du måste helt enkelt göra nåt speciellt !!!
  Du har ju mycket idéer, jag stöttar dig till 100%. Nej du kan absolut inte fega ur, då blir jag besviken på dig, hmmm bli nu inte sur på mig, men jag är ärlig, kolla igenom dina bilder eller ta några nya. Till sommaren ska jag inspektera hos dig, *fniss*
  Ta en funderare Ninni ! Lycka till!
  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 4. men villken läcker helikopter! hihihihi sponsrad av Hästens sängar måntro?... eller så kanske han bara älskar vaxdukar? hihhihi.

  Hääärligt med en lite Blåsippa! de har jag inte sett ännu.. däremot så såg jag i helgen att det börjar växa saker i min rabatt vid huset! hihihi .. mor min sa att det var Kärleksört som var påväg. inte för att jag vet vad det är för nån växt. men det ska bli spännande att se dem!

  som jag sa på fb så tycker jag inte att du ska fega ur när det gäller tapetvalet. en fondvägg är ju som sagt var lätt att ändra om du blir missnöjd.. men risken om du väljer att göra en halvmesyr är att du kommer ångra att du inte vågade hela vägen!
  jag chansade ju friskt med min turkosa fondvägg i hobbyrummet.. och den har jag aldrig ångrat! ;)

  kraaaamen!

  SvaraRadera